HTML

Hazautazás

Hazautazás: Szeptember eleje
A változtatás jogát fenntartom! :)

2010.10.23. 23:55 Senki1988

Oxford

A szombat is álmosan indult, aztán meglepő módon, minden várakozást felülmúlva hirtelen egyszer csak álmosan folytatódott... felocsúdva a csodálkozásból elindultunk az Oxford végállomással rendelkező buszokhoz, melyek egy óra utazás és fél óra dugóban ücsörgést követően már majdnem megközelítették Oxford külvárosának 10km-es sugarát... Végül berobbantunk az oxfordi köztudatba kb 150 főnyi egyetemistával.

A busz egy múzeum előtt tett le minket, ami ingyen látogatható volt, ugyan nem egy Louvre, de mindenesetre méretben törekedtek elérni - plusz hozzávéve a múzeumokhoz való hozzáállásom, kijelenthetem - hogy emberi erővel lehetetlen bejárni, ezen tényt figyelembe véve hamar el is untam magam :)

Az alábbi képek a múzeumban készültek, ha bármely élő vagy élettelen alak ismerős, az csupán a véletlen műve (akár az is lehet, hogy be se mentem a múzeumba és a Google-ről halásztam a képeket... ezen balladai homályt meghagyom nektek elmélkedésre ;))

Picasa galéria!

Majd néhány kép magáról a városról. Az alsó két panorámaképre kattintva nagyobb felbontásban is megtekinthető a város. Akit pedig teljesen lenyűgözött a látvány, az elkérheti tőlem a kb 10000 pixel széles képeket is :)

Picasa galéria!


1. panorámakép (kattints rá a nagyításért)


2. panorámakép (kattints rá a nagyításért)

Haza fele jutott eszünkbe, hogy október 23. van, érdekes nap volt a mai (és persze unalmas fárasztó és hosszú is, de ezt mégse írhatom ide, ugye?:D)

Végül egy kis feladvány: aki leghamarabb kiszúrja az anomáliát az első panoráma képen, az nyer egy exkluzív, kétszemélyes kézfogást velem :)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://cranfield.blog.hu/api/trackback/id/tr512399882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tokra 2010.10.26. 14:40:02

Mr. L önmagában egy anomália, hát még így, hogy kettő is van belőle a képen XD

Senki1988 2010.10.26. 14:45:37

Nos igen, ez gyors volt :D... grat :D
süti beállítások módosítása